QUIZ TIME Sayfa 2- Ünite 1

Ana Sayfa > Makaleler > İngilizce > 9. Sınıf Çalışma Kitapları Cevapları
Tarih:23.08.2016 19:38:38 Görüntülenme:662     Kopyalanabilir Yap
 

 QUIZ TIME 

 
1. Alev Alatlı recieved the Presidential Culture and Arts Award in______.
a) 2014 b)  2013 c) 2015
 
2. Helmut Schmidt is the former____________of Germany.
a) minister b) prime minister c) consultant
 
3. _________ is a talented young American star, who’s an actress and a singer at the  same time.
a) Silvester Stallone b) Selena Gomez c) One Direction
 
4. ___________ plays in a Spanish team  and  has a lot of fans around the world.
a) Arda Turan b) Mehmet Topal c) Ayhan Devran
 
5. Mehmet Öz is a very famous doctor and ______from_______and he’s famous for The Dr.OZ show.
a) TV programmer/Turkey b) engineer/Turkey c) vet /The USA
 
6. _________from Mardin is the tallest man alive on Earth, with a height of 2.51 cm.
a) Sultan Yılmaz b) Ahmet Ayhan c) Sultan Kösen
 
7.  Lionel Messi,one of the best footballers of all time,  is the striker of ________.
a) Real Madrid b) Bayern Munich c) Barcelona
 
8. Inception is a great science fiction film which_______________ starred in.
a) Leonardo DiCaprio b) Mel Gibson c) Brad Pitt.
 
9. Aamir Khan is a famous actor, director and producer from________.
a) Pakistan b) Malaysia c) India
 
10.  __________, also known  as the Turkish Einstein, passed away on 19 April 2015.
a) Necip Fazıl Kısakürek b) Mehmet Akif Ersoy c) Oktay Sinanoğlu
 
Check your answers now. If you have 8 - 10 correct answers, you have excellent general knowledge If you have 5 - 7, you have good general knowledge If you have less than 5, read more books.
 
1) a 2) b 3) b 4) a 5) a 6) c 7) c 8) a 9) c 10) c
 
Ekleyen: Coop Cool
       
 
Okumuş olduğunuz yazının tüm sorumluluğu ekleyene aittir. Yazının telif hakkı yada uygunsuz içerik içerdiğini düşünüyorsanız lütfen bildiriniz. 

 
 
CoopCool'un Yazılarına Yorum Bırak ツ
◕ Bu Makaleye Henüz Hiç Yorum Yapılmamış, İlk Olmak İstermisinツ
   

En Yeniler

Sitemizde Şimdilik 1398 Yazı Bulunmaktadır.


Reşat Nuri Güntekin “Acımak” Özet
Mustafa Kemal Atatürk Öğrenim Hayatı,Kişisel Özellikleri
Şaka Faciaya Dönüştü!
MasterChef Şampiyonunda Örnek Davranış
Genç Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü
2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 10.Sınıf Kimya Dersi 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 10.Sınıf Tarih Dersi 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 10.Sınıf İngilizce Dersi 1.Dönem 2.Yazılı Soruları
2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 10.Sınıf İngilizce Dersi 1.Dönem 1.Yazılı Soruları
2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 10.Sınıf Tarih Dersi 1.Dönem 2.Yazılı Soruları

Kategorilerimiz




özlü söz ekliyorum tamam çok özlü oldu:)))

İlginizi Çekebilecekler

Nefi I Kaside-i Alül-Al Der Terif-i Cihad-i Sultan Osman dan
QUIZ TIME Sayfa 2- Ünite 1